Léto je za námi a nám se vrátila zpětná vazba od rodičů dětí, které s námi tábory zažily. Letos se účastnilo táborů bezmála 400 dětí. Některé z nich byly i na několika táborech, a tak mohli rodiče ohodnotit přístup, organizaci, vedoucí i stravu. Všechny zpětné vazby bereme jako příležitost něco upravit, změnit či zlepšit, i když na něco prostě vliv nemáme – strava, náš dvůr nebo očekávání rodičů. Vážíme si všech, kteří nám dotazník vyplnili a společně s námi budují bezpečné a kreativní místo pro děti v Liberci.

Níže uvádíme skoro všechny zpětné vazby. Bez těch, které byly jednoslovné a vyjadřovaly spokojenost. Tak se přesvědčte sami, jaké jsou tábory s Klikou.


Za mě jste přesně na svém místě, obdivuji jak umíte komunikovat s dětmi na jejich úrovni ,tak aby dítě pochopilo co se po něm chce, a zároveň mělo pocit že jste si rovni. Opravdu jsem vděčná, že Vás mohla dcera poznat a strávit s Vámi čas“ 100% nemá to chybu. Vše naprosto bez problémů, cením si především skvělého přístupu k dětem, které berete jako parťáky a ne jako haranty na nucené hlídání. Zábavný program od rána až do odpoledne. Všichni vedoucí byli milí a vstřícní s pozitivním přístupem. Žádné patosy okolo,komunikace věcná. Hodně se nám líbilo prostředí uvnitř Kliky. Snad bude vylepšené někdy v budoucnu i venku 😉 (viz.dvur..)

Ještě jednou chceme moc poděkovat Matějovi za úžasný přístup k dětem. je vidět, že svou práci dělá rád a užívá si ji stejně jako jemu svěřené děti. Závěrečná akce pro rodiče nám doslova vyrazila dech. Nádhera. Na 1 čku. Komunikace a organizace byla bezchybná. Bezproblémové ve všech směrech. Líbilo se mi, když vedoucí spolu s dětmi před ZOO hodnotili, co za ten den dělali, co zažili, jak jim to šlo a co se jim líbilo. To před zraky a ušima rodičů, kteří to zpovzdálí poslouchali.

Z toho, s čím každý den chodila dcera domů, tak hodnotím jen pozitivně.

Velká spokojenost. Emča byla nadšená a i my rodiče. Každý den chodila spokojená a vyprávěla, co vše tvořili a dělali. A závěrečná výstava! To byl zážitek! Úžasný nápad, jak to cele bylo pojato. Klobouk dolů před Matějem, ze dokáže vymyslet takové projekty a akce. Díky moc!

Kurz byl velmi dobře zorganizovaný, program zajímavý a promyšlený. Vernisáž v pátek byla opravdu moc hezká a výrobky, které děti přinesly také. Dáreček, který si dcera přinesla udělal radost. Prolezli jste knihovnu od půdy až po sklep a udělali z ní dobrodružství.

Strava výtečná, organizace a komunikace báječná. Matěj je pro mne osobnost, důvěřuji mu já i Pěťa, ví co a proč dělá, vyzařuje z něho klid a rozvaha, má svůj názor, umí ho vyjádřit, umí i ocenit. Matěji máme Vás s Péťou moc rádi, děkujeme. Od minulého týdne jste Péťův velký mužský vzor, jste pro něho nejmoudřejší „chlap na světě“, který se ničeho nebojí.

Klárka se vracela vždy nadšená, a to je pro mě nejdůležitější. Nezaznamenali jsme žádné zmatky, nedostatečné informace, vše bylo jasné. Nemám žádné negativa. Jsem velmi spokojená a děkuji vedoucím za skvělý přístup. Bezva, náš syn není běžně ohledně programu na táborech příliš sdílný, ale ze ZOO tábora jsme měli i popis zážitků. 🙂 Se vším spokojení, vedoucí ochotní, strava dobrá

Láďa se na tábor těšil, každý den byl plný energie a nadšení a to je nejlepší zpětná vazba na vaši práci, váš tábor. Zodpovědný přístup, 100% příprava.Výborný přístup, zajímavě uchopené téma, krásné prostředí a laskavý závěr. Muzejní tábor byl báječní, záhada rozbitého exponátu a toho, jak to děti řešily, jejich nadšení. Moc děkuji. Jednalo se o čtvrtý ZOO tábor s Klikou, takže jsme na způsob organizace zvyklí a vyhovuje nám. Kdyby bylo s jídlem něco špatně, tak se to doma dozvíme, ale výhrady k obědům Honzík neměl. Vedoucí – Verunka, Tom a Štěpán. Dcera si je všechny 3 velmi oblíbila. Na táboře byla spokojená. A byla moc smutná, že už tábor končí.

Koordinace přebírání a vyzvedávání dětí, dále název ZOO tábor (předpoklad byl, že děti budou více se zvířaty). Dcera byla nadšená z vedoucí tábora Veronika a Tom. Informace jsme dostali vždy včas. Dcera toho moc nesní, ale na táboře snědla oběd, což bylo velmi pozitivní. 🙂 Dověděla se spoustu zajímavostí nejen o zvířatech. Našla si novou kamarádku. Skvělé! Opět viz výše + mě doslova dostal váš vnitřní prostor Motyčkovic kliky. Krásně rozčleněné prostory, kde musí najít uspokojení snad každé dítě, pořádek 🙂 a přehled ve všech pomůckách. Vedoucí nedokážu hodnotit, nepřišla jsem s nimi do styku, ale dle pohodového rozložení Ivči byli všichni báječní. V krátkosti jsem pozdravila paní Věru, která je v souznění s již popsaným – super práce! Organizace, komunikace zcela jasná a bez problémů. Palec nahoru:)

Na výbornou. Vše výše uvedené 100% spokojenost. Ve všem uvedeném kompletní spokojenost. Byli jsme moc spokojeni, osobně velice oceňuji kreativní přístup při tvorbě aktivit. Je vidět, že s dobrým nápadem, nadšením a uměním podívat se na svět očima dětí jde i bez hromady peněz vytvořit dětem skvělý program, který rozvíjí jejich tvořivost a fantazii. Organizace byla výborná, týmového vedoucího Matěje tímto od Kristinky moc pozdravuji a mám vyřídit, že s ním je fakt legrace:). Jediná stížnost,kterou jsme za celý týden slyšeli, byla na fazole s párkem:)

Perfektní. Děti pobývají v příjemném prostředí s bohatým programem, který je vzájemně sbližuje, podporuje jejich kreativitu a hlavně je zábavný. Velmi kladně, pěkné prostředí, dobré zázemí, dobře zvládnutá organizace a výborní vedoucí. Vše bylo naprosto v pořádku, děti nadšené a na nikoho a nic si nestěžovaly. Možná jen to jídlo, ale jsou vybíravé i jinde, takže těžko říct. Jsme zcela spokojeni. Matěj byl skvělý vedoucí pro starší kluky. Byli z něj upřímně nadšení. V lese si užili spoustu klučičích aktivit. Vše na jedničku. Spokojenost od dětí, za rodiče organizačně též dobré. Vše naprosto v pořádku, dcera je velmi nadšená. Velmi dobrá komunikace s vedoucí Veronikou, je velmi ochotná, vedoucí byli dle slov syna pohodoví a přátelští, stravování dobré (až na segedín:-))

Cením si vstřícného a pozitivního přístupu vedoucí Míši, vyzařuje z ní klid a radost z práce s dětmi. Profesionální přístup, nápaditost, spokojené děti i rodiče, rádi se k vám vracíme. Toto mohou nejlépe posoudit děti – a ty byly nadšené! :-D. Všechno perfektní. Moc hezké je to přáníčko, co dostali na závěr, oceňuji i fotky, že budou, hezké bylo i to společné představení na konec a nejvíc paráda teda domeček, kluci se tím rádi chlubili a vedli mě po šipkách. S tábory s Klikou jsme byli moc spokojeni (děti absolvovali Zoo tábor, tak i Tábor netábor a Tábor pro předškoláky). Byli jsme letos poprvé a věřím, že ne naposledy. Líbil se nám především Váš přístup k dětem. Organizace byla srozumitelná a jasná. Obzvláště se nám líbil přístup vedoucí Míši na Zoo táboře, její osobní písemný vzkaz dětem po táboře byl nejen velmi milý, ale především z něj bylo poznat, že se dětem opravdu věnovala a tím je i jen za ten jeden týden poznala. Míša se pro vedení dětí asi narodila 🙂 Je hrozně milá. Naše holky byly na táboře moc spokojené a příští rok půjdou klidně znova, což je pro nás známka toho, že tábor probíhal naprosto v klidu. Takže za nás jako rodiče ohromná spokojenost úplně se vším.

Přístup vedoucích, organizace, čas příchodů/odchodů, komunikace, jídlo, no prostě vše super a nic nemělo chybu. Holky by mi to řekly a pak bych to řekla já 😉 A závěrečné hodnocení zvířecích exemplářů s panem profesorem bylo hrozně vtipné 🙂 „Velmi oceňuji, že začali zpětnou vazbu poskytovat přímo vedoucí týmů – s každým dalším táborem je vidět, že i vedoucí rostou, přemýšlí, a hlavně, opravdu poznávají a znají „“své““ děti. Osobně to máme tak, že děti to přežily, dokonce samy vyprávěly, důležité je pro nás, že děti přichází z táborů plné zážitků, dojmů. Letos, ačkoli tábor nebyl „na výkon“, přišly děti úžasně odřené, poraněné (nohu jsme teda léčili ještě dva dny, opětovně jsme strhávali podebraný strup), ale nadšené, pyšné. A tak to má být. Co se týká komunikace – potřebné informace jsme dostali, v průběhu tábora žádné zprávy dobré zprávy 🙂 Bezvadné, bez připomínek.

Vše perfektní. Profesionální. Vše odpovídalo našim očekáváním. Komunikace byla dostačující – dozvěděli jsme se včas, co, jak a kde. Organizace bezvadná, stravování podle dětí také v pořádku 🙂

Za nás jako rodiče celková spokojenost a věříme, že kluci se zde naučili spoustu nových věcí. Matěj i Jaruška výborní, klobouk dolů!!! Přístup vedoucích velmi osobitý a respektuje dítě jako osobnost necháte je projevit. Tábor hodnotím velice pozitivně, je vidět, že se dětem naplno věnujete a děti měly skvělé zážitky. Velice mě překvapilo shrnutí mých dětí, v přání na konci tábora, kde je Matěj přesně vystihl :))) „Ve všem kladně. Velká variabilita činností – dcera byla úplně nadšená. A to nejen ze všech her (které jsme museli hned hrát doma;)) a jiných aktivit, ale také i z toho, že ji nikdo nenutil do jídla. Spokojenost. „Jako rodiče jsme spokojení, děti se vracejí celé, obohacené, sdílné, na jídlo si děti nikdy nestěžovaly a nikdy jim nic nebylo. Bylo vše naprosto skvělé. Chtěla bych moc pochválit Matěje a babičku Jarušku. Syn se cítil jako doma. Vše bylo dobře organizované, jídlo dětem chutnalo, vše na jedničku. Jsem naprosto spokojená, nenašla jsem žádné negativum. Dcera byla spokojená, vedoucí tábora si pochvalovala, jídlo ji pasovalo.

Velmi dobře. Pokud se někde cítím dobře já, většinou se tam cítí dobře i moje dítě. Věrka působí jistě, ví, co dělá, umí jednat s dětmi i dospělými. Alenka byla také moc milá. Moc děkujeme.

Veliká spokojenost v přístupu,slušnost,zábava,jídlo chválené od strávníka, čehož si ceníme😉za nás ohromná spokojenost. Profíci🤩Dobrá organizace, spokojenost s vedoucím. Skvělý, milý, laskavý, respektující přístup vedoucích, dobrá organizace, výborná informovanost předem na mail, skvělá komunikace, povídala bych si u vás v herně nejraději do teď:) Za vše dávám 1* a ještě jednou děkujeme (hlavně za Emičku)!!! Vše hodnotím kladně, letos u vás byla dcera poprvé a byla s táborem spokojená. Velmi se mi líbilo zakončení za účasti rodičů, kdy jsem měla možnost vidět, jak se dcerka na táboře chová a co všechno se za týden naučila. Skvělý přístup k dětem, naše dcera ocenila ochotu a vstřícnost lektorek. „komunikace – super, kluci předali informace ,ale stejně jsme dostala email, což bylo moc fajn, kontakt na vedoucího byl dán hned první den. Organizace tábora – oba kluci byli naprosto spokojení, tudíž organizace byla dobrá a užili si to, aktivity se jim líbily.


Touto cestou bych chtěla znovu všem poděkovat! Jste úžasňáci! Naprosto super,syn byl nadšený. A bezva přístup a zájem instruktorek. Paráda, jako vždycky. Děkuji! Vše bylo moc fajn.

Kategorie: Blog

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *